1. Over Binx
  2. Smartility
  3. Webcams
  4. Vacatures

Over Binx

Samenwerken in ons Werk-Café

Bouw en installatie zijn traditioneel gezien altijd losse schakels in een keten geweest. Onze visie is dat je alleen de beste prestaties kunt leveren als je échte integratie toepast in het traject van ontwerp,realisatie en onderhoud. Hierbij benaderen we het proces niet als keten, maar als koord, waarbij er geen schakels gebruikt worden, maar vezels die van begin tot eind in elkaar gevlochten zijn voor een sterk geheel. Zo draagt iedere partij voortdurend bij aan een krachtige prestatie over de hele afgesproken looptijd. Wanneer een schakel in een ketting breekt, is de ketting zijn volledige draagkracht kwijt. Wanneer een vezel in een koord breekt, vangen de overige vezels de krachten op.

Dit is precies hoe BINX Smartility in UAV-GC projecten het verschil maakt. We zijn geen schakels die aan elkaar geklonken zijn, maar sterke, buigzame vezels die zorgvuldig in elkaar gevlochten zijn voor maximale draagkracht met behoud van flexibiliteit en creativiteit. BINX Smartility vormt zo een samenwerking met een selecte groep CO-ondernemers voor het leveren van materialen en het verwerken van producten.

Kmp 20181127 6707
Werkcafe

Smartility

Utiliteit? We maken ’t smart.

De vierde industriële revolutie is begonnen. Het integreren van technologie - en ICT in het bijzonder - in de bedrijfs- en productieprocessen zorgt voor een onvoorstelbare groei in kwaliteit én rendement. Wij zetten slimme technologie in om de communicatie tussen alle partijen makkelijker en transparanter te maken. Om logistiek efficiënt te laten verlopen. Om faalkosten tot een minimum te beperken. Om gebouwbeheer makkelijker en voorspelbaar te maken. Wij denken niet na maar vóór. Het resultaat is glashelder: Snelle, transparante communicatie, efficiënte processen, hoge kwaliteit in uitvoering met een strakke tijd- en budgetbewaking maar ook proactief onderhoud. Dát noemen we Smartility.

BINX Smartility ontwerpt, realiseert én onderhoudt multifunctionele accommodaties en creëert innovatieve huisvesting in de utilitaire markt. BINX Smartility realiseert niet alleen een gebouw, maar tastbare prestaties die gedurende een vastgestelde looptijd gegarandeerd en aantoonbaar zijn. Oftewel dóen waarvoor ze ontwikkeld zijn.
BINX Smartility dát werkt!

Hal Min

Slimme bouw en slimme installaties

De vierde industriële revolutie is begonnen. Het integreren van technologie - en ICT in het bijzonder - in de bedrijfs- en productieprocessen zorgt voor een onvoorstelbare groei in kwaliteit én rendement. 

Bekijk onze film

Bekijk hier de film over onze VR-Experience room en onze Corporate video

Werk efficient samen in ons werk-café

Onze visie is dat je alleen de beste prestaties kunt leveren als je échte integratie toepast in het traject van ontwerp, realisatie en onderhoud.

Volg de bouw via onze webcams

Volg de voortgang van onze mooie projecten via de verschillende webcams.

icon Bekijk onze webcams

Kunnen wij u helpen?

Vraag het Bas of Bart!

Bas Hommelink

[email protected]

Bart Wopereis

[email protected]
Basbart Binx
© Copyright 2019 - bi-smart.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing