Skip to main content

MindLabs Tilburg

Mindlabs Tilburg BINX Smartility

BINX Smartility mag de opgave voor het installatieperceel van MindLabs in Tilburg voor haar rekening nemen. MindLabs zal een platform worden voor samenwerkingen op het gebied van onder andere robotica, taaltechnologie, gaming en kunstmatige intelligentie. Samen met bouwkundig aannemer Ballast Nedam Zuid zullen wij dit project van ruim 12.000m² voor onze rekening nemen.

Mindlabs Tilburg BINX Smartility
Opdrachtgever Gemeente Tilburg
Oppervlakte BVO 12.000m²
Jaar van uitoering 2020 – 2021
Bijzonderheden Installatieperceel

MindLabs is de naam van een samenwerking tussen vier partijen, namelijk Fontys Hogescholen, Tilburg University, de Persgroep Nederland en onderwijsgroep Tilburg/ROC Tilburg. Nadat wij eerder al in Gemeente Tilburg de transformatie van de LocHal, de renovatie van het Koopmans Building en de nieuwbouw van Campus013 mochten realiseren, worden wij nu verantwoordelijk voor het installatieperceel ( uitwerking en realisatie van de E- en W-installatie) van MindLabs.

,,We kennen inmiddels goed de weg”, zegt BINX-directeur Bart Wopereis in het Brabants Dagblad. ,,Hetzelfde team dat aan de LocHal heeft gewerkt gaat ook in Mindlabs aan de slag. Dat team heeft inmiddels echt wat met Tilburg. Ze hebben hier zelfs al eens Roze Maandag gevierd.”