Skip to main content

Velpercampus C1 ICT en techniek

Met gepaste trots mogen wij bekend maken dat wij in opdracht van Rijn IJssel het project Velpercampus C1 voor de techniek- en ICT-opleidingen te Arnhem mogen realiseren. Wij zijn als BINX Smartility verkozen om het project te engineeren en te bouwen. Op het voormalige Akzo terrein aan de Velperweg moet een multifunctioneel gebouw voor leren, werken en ontmoeting ontstaan.

Opdrachtgever Stichting IEKC Lichtenvoorde & Gemeente Oost Gelre
Contractvorm UAV-GC
Oppervlakte BVO 4.459 m²
Jaar van uitvoering 2020-2021
Bijzonderheden Integraal Educatief Kind Centrum waarbij op leeftijd het gebouw ingedeeld is ongeacht de in totaal 5 verschillende gebruikers die zich hier gaan vestigen.

Het project bestaat uit een deel nieuwbouw, 6800m2, en een deel renovatie, 3700m2, van het huidige gebouw op het Akzo terrein. Het Velpercampus gebouw gaat voorzien in de huisvesting van circa 3000 studenten en ruim 400 stafleden en onderwijzend personeel. Het nieuwe gebouw is toekomstbestendig en voldoet aan de huidige normen.

Een prachtig & ambitieus project waarbij wij onze meerwaarde kunnen tonen als ontwikkelende-installerende-bouwer, zowel in de voorbereiding als in de uitvoering. Dát noemen wij de slimste manier van bouwen!