Meewerkstage: Power BI

Kom stage lopen bij BINX!

Ben je op zoek naar een meewerkstage bij een innovatief bedrijf waar veel ruimte is voor eigen initiatieven? Heb je een grote interesse in datastromen en financiële gegevens? Dan zijn wij op zoek naar jou!Oja, hadden wij al gezegd dat wij verkozen zijn tot Beste Werkgever van 2019?!

Je hoofdproject tijdens deze stage bestaat uit het opzetten en inrichten van een dashboard met Power BI. BINX Smartility wil namelijk graag de vele datastromen die er nu door de organisatie stromen doormiddel van Power BI  aan elkaar koppelen en dat dit vertaald wordt naar een overzichtelijk dashboard. Jij krijgt in de project de vrijheid en de verantwoordelijkheid om het project op jou manier in richten en aan te vliegen. Maar natuurlijk wel onder professionele begeleiding van onze collega's. Naast dit project is er tijdens je meewerkstage ruimte voor je eigen interesses en initiatieven en kun je natuurlijk meelopen op de financiële administratie van BINX Smartility.

Ben jij de student die ons helpt met het inrichten van een innovatieve en efficiënte toevoersysteem? Solliciteer dan snel!

Wat verwachten wij van jou?

Stage lopen met veel ontwikkelmogelijkheden

  • Een uitdaging ga je aan en niet uit de weg;
  • Je bent ondernemend;
  • Zelf ga je op zoek naar nieuwe mogelijkheden;
  • Je bent proactief;
  • Je kan zelfstandig werken.

Studierichting: (Technische) Bedrijfskunde, bedrijfseconomie, Finance & Control

Bedrijfsomschrijving

Integrale bouw én installatiebedrijf

BINX Smartility is het integrale bouw én installatiebedrijf, samen gaan wij elke uitdaging aan en versterken wij elkaar. Naast de prachtige projecten die wij realiseren, onderscheiden wij ons door onze bedrijfscultuur. Onze kernwaardes zijn dan ook: écht samenwerken, innovatie, kwaliteit voorop en inlevingsvermogen. De passie voor innovatie en verbetering is wat ons verbindt. Samen slimme (technische) oplossingen creëren en uitvoeren is wat ons drijft!

Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door: gezien worden als collega, plezier hebben en volop ruimte krijgen voor je eigen ontwikkeling. Eigen initiatief en nieuwe mogelijkheden zoeken wordt bij ons erg gewaardeerd. Een prettige informele werksfeer wordt hier gecombineerd met een gezonde dosis uitdaging. Eigenaarschap wordt verwacht, maar daarvoor krijg je veel vrijheid en vertrouwen terug. De juiste combinatie om je verder te ontwikkelen en samen mooie prestaties neer te zetten.

Geïnteresseerd?

Kom gerust langs voor een kopje koffie!

Als (afstudeer) stagiaire bij BINX krijg je een stage met veel ontwikkelmogelijkheden in een revolutionaire integrale organisatie. Pas jij binnen deze innovatieve, kwaliteitsgerichte en samenwerkingsgerichte organisatie? Neem dan snel contact op met Ruth Feenstra of reageer via de website.

Velden met een * zijn verplicht

Kunnen wij u helpen?

Vraag het Bas of Bart!

Bas Hommelink

b.hommelink@bi-smart.nl

Bart Wopereis

b.wopereis@bi-smart.nl
Basbart Binx
© Copyright 2020 - bi-smart.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing