Skip to main content

Afstudeeronderzoek: IT security

Vacatures BINX Smartility

Ben jij iemand die echt impact wil maken en die vindt dat cyber security bij elke bedrijf een must is? Wil je een afstudeerstage met veel verantwoordelijkheid en vrijheid?

Kom stage lopen bij BINX!  

We hebben voor de komende periode een uitdagende en gave afstudeeropdracht. We willen graag op korte termijn onze ISO 27001 behalen en daarvoor moeten we ervoor zorgen dat onze IT-processen en systemen waterdicht zijn. Met name voor ons in-house ontwikkelde platform waarin onze ontsloten sensordata binnen komt en wordt verwerkt. Veiligheid staat hoog in het vaandel!

Samenwerken aan verbeteringen

We willen graag dat onze processen en systemen onder de loep worden genomen en er wordt gekeken naar de mogelijk zwakke plekken (White hat hacking). We horen graag van jou welke verbeteringen we kunnen doorvoeren, of er nog aanvullende IT-beleid moet worden geschreven en een actieplan om aan de ISO 27001 te voldoen. Dit hoef je natuurlijk niet alleen te doen! Een team gedreven IT’ers ondersteunt je hierbij en samen werken jullie aan de mooie doel. Heb je zin deze uitdaging aan te gaan, waarbij je veel vrijheid krijgt en er volop ruimte is voor jouw inbreng? Reageer dan snel!

Wat verwachten wij van jou?

  • Een uitdaging ga je aan en niet uit de weg;
  • Je bent ondernemend, je gaat zelf op zoek naar nieuwe mogelijkheden;
  • Je bent proactief en analytisch
  • Je hebt basisvaardigheden in systeembeheer; Windows beheer en Linux omgeving en bent bekend met netwerkbeveiliging.         
  • Je hebt basis ervaring met White hat hacking
  • Je kan zelfstandig werken
  • Studierichting: ICT, Technische informatica.

Bedrijfsomschrijving

BINX Smartility

BINX Smartility is het integrale bouw én installatiebedrijf. De integraliteit is wat ons uniek maakt, samen gaan wij elke uitdaging aan en versterken wij elkaar. Naast de prachtige projecten die wij realiseren, onderscheiden wij ons door onze bedrijfscultuur. Onze kernwaarde zijn dan ook: écht samenwerken, innovatie, kwaliteit voorop en inlevingsvermogen. De passie voor innovatie en verbetering is wat ons verbindt. Samen slimme (technische) oplossingen creëren en uitvoeren is wat ons drijft!

Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt gezien worden als collega, plezier hebben en volop ruimte krijgen voor je eigen ontwikkeling. Eigen initiatief en nieuwe mogelijkheden zoeken wordt bij ons erg gewaardeerd. Een prettig informele werksfeer wordt hier gecombineerd met een gezonde dosis uitdaging. Eigenaarschap wordt verwacht, maar daarvoor krijg je veel vrijheid en vertrouwen voor terug. De juiste combinatie om je verder te ontwikkelen en samen mooie prestaties neer te zetten.

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct!

Als (afstudeer) stagiaire bij BINX krijg je een stage met veel ontwikkelmogelijkheden in een revolutionaire integrale organisatie. Pas jij binnen deze innovatieve, kwaliteitsgerichte en samenwerkingsgerichte organisatie? Neem dan snel contact op met Ruth Feenstra of reageer via de website.