Skip to main content

Afstudeeropdracht communicatie tussen bedrijven in een Bouwgroep

BIM Coördinator BINX Smartility

BINX Smartility is opzoek naar een student Communicatie of Bedrijfskunde voor een afstudeeropdracht.BINX is aangesloten bij een grote Bouwgroep (waaronder WAM&VanDuren, WSi Techniek en de Naobers Vastgoedonderhoud). De ondernemingen binnen de groep zijn complementair aan elkaar, waarbij ieder onderdeel een specifieke klantgroep bedient.

Kom stage lopen bij BINX!  

De opdracht bestaat uit het onderzoek doen naar de communicatie tussen deze bedrijven. Op dit moment zijn de bedrijven onvoldoende op de hoogte van de ontwikkelingen bij de andere bedrijven. Dit wordt momenteel als gemist ervaren.

BINX Smartility is opzoek naar een student die onderzoek gaat doen naar hoe de aangesloten bedrijven van de bouwgroep beter met elkaar kunnen communiceren over o.a. innovaties, problemen of successen die zij vieren. Leren van en met elkaar is het doel van deze opdracht

Wat verwachten we van jou?

WIE ZOEKEN WIJ?

  • Je studeert HBO Communicatie, Bedrijfskunde of soortgelijke opleiding
  • Je bent ondernemend
  • Je bent zelfstandig en neemt initiatief
  • Je bent analytisch
  • Je bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig 

WAT BIEDEN WIJ JOU?

  • Een interessante stageplaats
  • Een open, informele werksfeer
  • Stagevergoeding
  • Een leuk en professioneel team waarin je komt te werken
  • Individuele begeleiding door onze procesbegeleider van Stage.nu. De procesbegeleider biedt o.a. begeleiding bij het opzetten van jouw plan van aanpak en onderzoeksverslag. Gecombineerd met professionele bedrijfsbegeleiding vanuit BINX Deelname aan projectgerichte workshops en workshops persoonlijke ontwikkeling via Stage.nu.

Bedrijfsomschrijving

BINX Smartility

BINX Smartility is het integrale bouw én installatiebedrijf. De integraliteit is wat ons uniek maakt, samen gaan wij elke uitdaging aan en versterken wij elkaar. Naast de prachtige projecten die wij realiseren, onderscheiden wij ons door onze bedrijfscultuur. Onze kernwaarde zijn dan ook: écht samenwerken, innovatie, kwaliteit voorop en inlevingsvermogen. De passie voor innovatie en verbetering is wat ons verbindt. Samen slimme (technische) oplossingen creëren en uitvoeren is wat ons drijft!

Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt gezien worden als collega, plezier hebben en volop ruimte krijgen voor je eigen ontwikkeling. Eigen initiatief en nieuwe mogelijkheden zoeken wordt bij ons erg gewaardeerd. Een prettig informele werksfeer wordt hier gecombineerd met een gezonde dosis uitdaging. Eigenaarschap wordt verwacht, maar daarvoor krijg je veel vrijheid en vertrouwen voor terug. De juiste combinatie om je verder te ontwikkelen en samen mooie prestaties neer te zetten.

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct!

Als (afstudeer) stagiaire bij BINX krijg je een stage met veel ontwikkelmogelijkheden in een revolutionaire integrale organisatie. Pas jij binnen deze innovatieve, kwaliteitsgerichte en samenwerkingsgerichte organisatie? Neem dan snel contact op met Ruth Feenstra of reageer via de website.