Skip to main content

HBO Meewerkstage Bedrijfskunde Power-BI

BIM Coördinator BINX Smartility

Ben je op zoek naar een meewerkstage bij een innovatief bedrijf waar veel ruimte is voor eigen initiatieven? Je hoofdproject tijdens deze stage bestaat uit het verder uitwerken en inrichten van een dashboard met Power BI.

Kom stage lopen bij BINX!  

BINX Smartility wil namelijk graag de vele datastromen die er nu door de organisatie stromen door middel van PowerBI aan elkaar koppelen en dat dit vertaald wordt naar een overzichtelijk dashboard. Jij krijgt in dit project de vrijheid en de verantwoordelijkheid om het project op jouw manier in te richten en aan te vliegen. Maar natuurlijk wel onder professionele begeleiding van onze collega’s. Naast dit project is er tijdens je meewerkstage ruimte voor je eigen interesses en initiatieven en kun je natuurlijk meelopen op de financiële administratie van BINX Smartility.

Wat verwachten we van jou?

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Je studeert Hbo Bedrijfskunde
 • Een uitdaging ga je aan en niet uit de weg
 • Je bent ondernemend
 • Zelf ga je op zoek naar nieuwe mogelijkheden
 • Je bent proactief
 • Je kan zelfstandig werken.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

 • Een inspirerende en informele werksfeer bij een jong bedrijf in een supergave omgeving
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief
 • Een stage waar je direct relevante werkervaring opdoet voor als je na je studie een baan zoekt
 • Je hebt verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om met goede ideeën echt het verschil te maken
 • Je hebt de vrijheid om te leren en te bouwen aan je eigen ideeën.

Bedrijfsomschrijving

BINX Smartility

BINX Smartility is het integrale bouw én installatiebedrijf. De integraliteit is wat ons uniek maakt, samen gaan wij elke uitdaging aan en versterken wij elkaar. Naast de prachtige projecten die wij realiseren, onderscheiden wij ons door onze bedrijfscultuur. Onze kernwaarde zijn dan ook: écht samenwerken, innovatie, kwaliteit voorop en inlevingsvermogen. De passie voor innovatie en verbetering is wat ons verbindt. Samen slimme (technische) oplossingen creëren en uitvoeren is wat ons drijft!

Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt gezien worden als collega, plezier hebben en volop ruimte krijgen voor je eigen ontwikkeling. Eigen initiatief en nieuwe mogelijkheden zoeken wordt bij ons erg gewaardeerd. Een prettig informele werksfeer wordt hier gecombineerd met een gezonde dosis uitdaging. Eigenaarschap wordt verwacht, maar daarvoor krijg je veel vrijheid en vertrouwen voor terug. De juiste combinatie om je verder te ontwikkelen en samen mooie prestaties neer te zetten.

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct!

Als (afstudeer) stagiaire bij BINX krijg je een stage met veel ontwikkelmogelijkheden in een revolutionaire integrale organisatie. Pas jij binnen deze innovatieve, kwaliteitsgerichte en samenwerkingsgerichte organisatie? Neem dan snel contact op met Ruth Feenstra of reageer via de website.