Skip to main content

Meewerkstage Bouwkunde

Uitvoerder techniek BINX smartility

Ben je op zoek naar een meewerkstage bij een innovatief bedrijf waar veel ruimte is voor eigen initiatieven? Jezelf een half jaar ontwikkeling bij een echt integraal bedrijf?

Kom stage lopen bij BINX!  

Je krijgt hier afwisselende en uitdagende taken, natuurlijk wel onder begeleiding van een ervaren en enthousiaste begeleider. Je komt terecht in een heel innovatief bedrijf en kun je hier allemaal taken verrichten op het gebied van Revit, Drones, Virtual Reality, Trimble Connect, Circulariteit, Dynamo en 4D-planningen. Verder is het natuurlijk ook mogelijk om op volop mee te werken aan onze mooie projecten. Hoe je stage er ook uit zal zijn, één ding is zeker, het wordt een topperiode! Reageer dus snel.

Wat verwachten we van jou?

WIE ZOEKEN WIJ?

  • Een uitdaging ga je aan en niet uit de weg
  • Je bent ondernemend
  • Zelf ga je op zoek naar nieuwe mogelijkheden
  • Je bent proactief
  • Je kan zelfstandig werken 

Studierichting: Bouwkunde, Installatietechniek, Werktuigbouwkunde, Electrotechniek, Bouwtechnische bedrijfskunde.

Bedrijfsomschrijving

BINX Smartility

BINX Smartility is het integrale bouw én installatiebedrijf. De integraliteit is wat ons uniek maakt, samen gaan wij elke uitdaging aan en versterken wij elkaar. Naast de prachtige projecten die wij realiseren, onderscheiden wij ons door onze bedrijfscultuur. Onze kernwaarde zijn dan ook: écht samenwerken, innovatie, kwaliteit voorop en inlevingsvermogen. De passie voor innovatie en verbetering is wat ons verbindt. Samen slimme (technische) oplossingen creëren en uitvoeren is wat ons drijft!

Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt gezien worden als collega, plezier hebben en volop ruimte krijgen voor je eigen ontwikkeling. Eigen initiatief en nieuwe mogelijkheden zoeken wordt bij ons erg gewaardeerd. Een prettig informele werksfeer wordt hier gecombineerd met een gezonde dosis uitdaging. Eigenaarschap wordt verwacht, maar daarvoor krijg je veel vrijheid en vertrouwen voor terug. De juiste combinatie om je verder te ontwikkelen en samen mooie prestaties neer te zetten.

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct!

Als (afstudeer) stagiaire bij BINX krijg je een stage met veel ontwikkelmogelijkheden in een revolutionaire integrale organisatie. Pas jij binnen deze innovatieve, kwaliteitsgerichte en samenwerkingsgerichte organisatie? Neem dan snel contact op met Ruth Feenstra via 06-40563496 of reageer via de website.