Skip to main content

HR afstudeeropdracht Kennisdeling tussen teams

BIM Coördinator BINX Smartility

BINX Smartility is opzoek naar een student HRM, HRD, L&D en/of Opleidingskunde die onderzoek gaat doen naar hoe er project overstijgend geleerd kan worden in de verschillende teams (en functies) en op welke manier dit vanuit de organisatie het beste gefaciliteerd kan worden.

Ben jij degene die samen met ons er voor gaat zorgen dat er project overstijgend geleerd gaat worden? Dan zijn we opzoek naar jou!  

Door het faciliteren van deze overlegmomenten wordt in de toekomst voorkomen dat medewerkers een fout maken die voorkomen had kunnen worden en bovenal wordt er meer kennis met elkaar was gedeeld. Het belangrijk is om een overlegmanier te ontwikkelen die door de medewerkers als zeer nuttige en waardevol wordt ervaren.

Verschillende projectteams met elkaar laten sparren

Op dit moment weten de verschillende team niet welke dingen er goed/fout gaan bij andere teams. Op deze manier worden er soms onnodige fouten gemaakt of niet optimaal geprofiteerd van de mogelijkheden en dit wil BINX in de toekomst verbeteren. Op dit moment wordt vooral binnen een team met elkaar gespard, BINX wil graag naar situatie waarbij men ook over de verschillende projectteams met elkaar spart.

Inhoud functie

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Je studeert een HBO opleiding in de richting van HR
 • Je bent ondernemend
 • Je bent zelfstandig en neemt initiatief
 • Je bent analytisch
 • Je bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig 

WAT BIEDEN WIJ JOU?

 • Een interessante stageplaats
 • Een open, informele werksfeer
 • Stagevergoeding
 • Een leuk en professioneel team waarin je komt te werken
 • Individuele begeleiding door onze procesbegeleider van Stage.nu. De procesbegeleider biedt o.a. begeleiding bij het opzetten van jouw plan van aanpak en onderzoeksverslag. Gecombineerd met professionele bedrijfsbegeleiding vanuit BINX
 • Deelname aan projectgerichte workshops en workshops persoonlijke ontwikkeling via Stage.nu.       

Bedrijfsomschrijving

BINX Smartility

BINX Smartility is het integrale bouw én installatiebedrijf. De integraliteit is wat ons uniek maakt, samen gaan wij elke uitdaging aan en versterken wij elkaar. Naast de prachtige projecten die wij realiseren, onderscheiden wij ons door onze bedrijfscultuur. Onze kernwaarde zijn dan ook: écht samenwerken, innovatie, kwaliteit voorop en inlevingsvermogen. De passie voor innovatie en verbetering is wat ons verbindt. Samen slimme (technische) oplossingen creëren en uitvoeren is wat ons drijft!

Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt gezien worden als collega, plezier hebben en volop ruimte krijgen voor je eigen ontwikkeling. Eigen initiatief en nieuwe mogelijkheden zoeken wordt bij ons erg gewaardeerd. Een prettig informele werksfeer wordt hier gecombineerd met een gezonde dosis uitdaging. Eigenaarschap wordt verwacht, maar daarvoor krijg je veel vrijheid en vertrouwen voor terug. De juiste combinatie om je verder te ontwikkelen en samen mooie prestaties neer te zetten.

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct!

Als (afstudeer) stagiaire bij BINX krijg je een stage met veel ontwikkelmogelijkheden in een revolutionaire integrale organisatie. Pas jij binnen deze innovatieve, kwaliteitsgerichte en samenwerkingsgerichte organisatie? Neem dan snel contact op met Ruth Feenstra of reageer via de website.