Skip to main content

Vacature BIM Coördinator

BIM Coördinator BINX Smartility

Ben jij onze nieuwe digitale werkvoorbereider/BIM-Coördinator die optimaal zorgt draagt voor het digitaal bouwen van onze integrale topprojecten? Wil jij werken bij een bouw én installatiebedrijf waarin je echt integraal samenwerkt met vakmensen met passie voor innovatie?

Dan komen wij graag met je in contact!  

Als BIM-Coördinator heb je een veelzijdige en uitdagende baan. Met jouw technische kennis ga je samen met het team opzoek naar de beste oplossingen om te voldoen aan de wensen van de opdrachtgever. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het integrale BIM-model van het project. Je zorgt ervoor dat een voorlopig ontwerp wordt geëngineerd tot een uitvoeringsgereed ontwerp.

Digitaal bouwen in een innovatieve organisatie

Om dit te bereiken ben je de spin in web als het gaat om de communicatie met teamleden, BINX-makers en de opdrachtgever. Je zorgt ervoor dat verwachtingen voor alle disciplines helder zijn en afspraken worden nageleefd.

Innovaties en digitaal bouwen zijn volop werven in onze bedrijfsprocessen en dus ook in jouw rol. Als BIM-coördinator wordt je door middel van onze nieuwe technische innovatie (Solbri, VR, Drones) optimaal ondersteund voor het technisch ontwerpen en voorbereiden van je project. Als BIM-coördinator hebt je een functie waarbij je technische kennis, je interesse in digitaal bouwen en je communicatie skills kunt combineren in een innovatieve organisatie!

Inhoud functie

VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • Zorgen dragen voor het totale coördinatie model (middels Solibri), waarin alle deelmodellen op elkaar zijn afgestemd.
 • Het clashen van de verschillende modellen en zorgen dat de clashes worden opgelost, zowel intern als extern.
 • Zorg dragen voor de juiste afstemming met collega’s en BINX-makers en opdrachtgevers. Daarnaast het bewaken van de voortgang van de modellen en het nakomen van de gemaakt afspraken.
 • Je hebt oog voor de maakbaarheid van de modellen en maakt de vertaalslag van de modellen naar de uitvoerbaarheid op de bouwplaats.
 • Up to date houden van de uitvoeringsmodellen op de bouwplaats.

WIJ VRAGEN

 • Afgeronde MBO/HBO opleiding, richting, Bouwkunde, Werktuigbouwkunde, Electrotechniek of Installatietechniek (MIT).
 • Enthousiasme en de wil om jezelf en de organisatie te verbeteren, BINX Smartility wil naar de top!
 • Enkele jaren ervaring in de bouwsector.
 • Ervaring met het begeleiding van/werken aan van BIM-projecten middels Solibri/NavisWorks of de wil om dit te leren.
 • Het uitwisselen en bewaken van issues met behulp van BCF is voor jou bekend.
 • Het vermogen om de hoofd- en bijzaken goed te onderscheiden, daarnaast kun je goed samenwerken met veel verschillende partijen, zowel intern als extern.
 • Iemand die het overzicht behoudt, nauwkeurig te werk gaat, kwaliteit gericht is en veel plezier wil hebben in zijn/haar werk. 

WIJ BIEDEN 

 • Door voor BINX te kiezen bouw je mee aan een unieke innovatieve organisatie die vooruit wil samen nieuwe ideeën realiseert, maar wel met Achterhoekse nuchterheid. Kansen zien en kansen pakken geeft ons een kick!
 • Een prettig informele werksfeer, waar veel oog is voor mens en organisatie. Je persoonlijke ontwikkeling staat voorop, omdat een boost te geven, krijg je hier ongekend veel vrijheid en vertrouwen.
 • Een team dat voor elkaar klaar staat, waarin veel wordt gelachen en jij je snel thuis voelt. Vol met behulpzame, gedreven en samenwerkingsgerichte collega’s. 
 • Uitdagende en technisch hoogstaande integrale UAV-GC projecten, waarbij we samen verantwoordelijk zijn voor het totale pakket (ontwerp, realisatie en onderhoud).
 • Een unieke werkplek in onze ‘werkcafe’ waarin alles is ingericht voor flexibiliteit en voor optimale samenwerking.

Bedrijfsomschrijving

BINX Smartility

BINX Smartility is het integrale bouw én installatiebedrijf. De integraliteit is wat ons uniek maakt, samen gaan wij elke uitdaging aan en versterken wij elkaar. Naast de prachtige projecten die wij realiseren, onderscheiden wij ons door onze bedrijfscultuur. Onze kernwaarde zijn dan ook: écht samenwerken, innovatie, kwaliteit voorop en inlevingsvermogen. De passie voor innovatie en verbetering is wat ons verbindt. Samen slimme (technische) oplossingen creëren en uitvoeren is wat ons drijft!

Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt gezien worden als collega, plezier hebben en volop ruimte krijgen voor je eigen ontwikkeling. Eigen initiatief en nieuwe mogelijkheden zoeken wordt bij ons erg gewaardeerd. Een prettig informele werksfeer wordt hier gecombineerd met een gezonde dosis uitdaging. Eigenaarschap wordt verwacht, maar daarvoor krijg je veel vrijheid en vertrouwen voor terug. De juiste combinatie om je verder te ontwikkelen en samen mooie prestaties neer te zetten.

“Wat je ziet bij BINX dat ze veel inspelen op de nieuwe technieken met VR, BIM, 3D modellen in losse projectgroepen en flexplekken. Eigenlijke een hele moderne insteek in een traditionele branche”

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct!

Als BIM-Coördinator krijg je een baan met veel toekomstperspectief in een revolutionaire integrale organisatie. Pak jij je kans binnen deze innovatieve, kwaliteitsgerichte en samenwerkingsgerichte organisatie? Kom dan eens een keer een kopje koffie drinken in ons werkcafé. Dat kan geregeld worden door contact op te nemen met Ruth Feenstra via 06-40563496 of reageer hieronder.