Skip to main content

Vacature Engineer-E

Vacature Lead Engineer

Ben jij onze nieuwe Engineer E die er voor gaat zorgen dat onze gebouwen optimaal presteren en wil je het maximale halen uit de installaties? Wil je in een multidisciplinair team werken aan uitdagende utilitaire projecten?

Dan komen we graag met je in contact!  

Als Engineer E heb je een veelzijdige en uitdagende baan. Je speelt een cruciale rol in de engineeringsfase van projecten. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van duurzame en complexe elektrotechnische installaties die aansluiten op de klantwensen. Je wordt in een zeer vroeg stadium betrokken en denkt al volop mee in de DO fase, denk hierbij aan coördinatie, principeschema’s en productieselectie.

Je denkt mee over de belangrijke engineeringsvraagstukken en adviseert hierbij de teamleider. Ook in de uitwerking naar UO ben je zeer actief betrokken en werkt je de installatieconcepten uit tot detailtekeningen

Inhoud Functie

VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • Het ontwerpen en berekenen van complexe en complete elektrotechnische installaties
 • In Stabicad ontwerp je de elektrotechnische installatie die onderdeel zijn van het totale integrale model. Daarnaast werkt je  deze ontwerpen uit naar werktekeningen.
 • Je adviseert de teamleider omtrent elektrotechnisch vraagstukken en bent betrokken bij het selecteren van co-makers.
 • Je heb een actieve rol tijdens de projectteam overleggen.
 • Binnen je team ben je aanspreekpunt voor alle elektrotechnische vraagstukken. Daarnaast ga je samen met specialisten opzoek naar de beste integrale technische oplossing voor o.a. brandmeld ontruiming, inbraak- en lichtregelsystemen.  

WIJ VRAGEN

 • Enthousiasme en de wil om jezelf en de organisatie te verbeteren is een must!
 • MBO+ werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in de installatietechniek of elektrotechniek
 • Kennis van de relevante NEN normeringen
 • Kennis van Stabicad, Intelec en Dialux. Of de wil om dit te leren.   
 • Kennis van de contractvorm UAV-GC is een pré.
 • Type: Kwaliteitsgericht, creatief samenwerken en humor.

WIJ BIEDEN 

 • Natuurlijk bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar wij onderscheiden ons door de flexibiliteit, vrijheid en informele sfeer.
 • Er staat een professioneel, gezellig en gedreven team op je te wachten, dat graag interdisciplinair met je samenwerkt.
 • Scholing en opleiding zijn ontzettend belangrijk bij BINX en we investeren graag in jouw ontwikkeling.
 • We zijn op zoek naar permanente uitbreiding van ons team, na het eerste contract krijg je bij goed functioneren een vaste aanstelling. 

Bedrijfsomschrijving

BINX Smartility

BINX Smartility is het integrale bouw én installatiebedrijf, samen gaan wij elke uitdaging aan en versterken wij elkaar. BINX richt zich met name op de UAV-GC markt, hierbij ontwerpen, realiseren en onderhouden wij uitdagende utiliteitsprojecten. Hierbij zijn wij dus verantwoordelijk voor zowel het bouwkundige gedeelte als het installatiegedeelte, écht integraal samenwerken is waar wij voor staan. Bij BINX is veel ruimte en aandacht voor innovatie en (proces)verbetering. Samen slimme (technische) oplossingen creëren is onze passie.

Naast de prachtige projecten die wij realiseren, onderscheiden wij ons door onze bedrijfscultuur. Deze wordt gekenmerkt door: gezien worden als collega, plezier hebben en volop ruimte krijgen voor je eigen ontwikkeling. Eigen initiatief en nieuwe mogelijkheden zoeken wordt bij ons erg gewaardeerd. Een prettige informele werksfeer wordt hier gecombineerd met een gezonde dosis uitdaging. Eigenaarschap wordt verwacht, maar daarvoor krijg je veel vrijheid en vertrouwen terug. De juiste combinatie om je verder te ontwikkelen en samen mooie prestaties neer te zetten.

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct!

Als engineer E krijg je een baan met veel toekomstperspectief in een revolutionaire integrale organisatie. Pas jij binnen deze innovatieve, kwaliteitsgerichte en samenwerkingsgerichte organisatie? Neem dan snel contact op met Ruth Feenstra via 06-40563496 of reageer via onderstaand contactformulier.