Skip to main content

Vacature Kostendeskundige Installatietechniek

Vacatures BINX Smartility

Ben jij onze nieuwe calculator/kostendeskundige, die meedenkt en rekent aan onze topprojecten?
Wil je ook werken bij een bedrijf dat wordt gedreven door een passie voor innovatie en echt integraal samenwerkt?

Dan komen wij graag met je in contact!  

Als calculator/kostendeskundige heb je een veelzijdige en uitdagende baan. Je speelt een belangrijke rol in het integrale tenderteam met installatie- en bouwkunde collega’s! Je bent namelijk verantwoordelijk voor het calculeren van de juiste installatiekostprijs voor onze UAV-GC en bouwteam projecten.

Spin in het web

Binnen het team ben je een spin in het web, je bent de schakel tussen de klantwens en de financiële haalbaarheid hiervan. Je vergelijkt offertes van leveranciers, van co-makers en zorgt er ook voor dat alle afspraken helder zijn. Goede communicatie vaardigheden zijn jou niet vreemd. Daarnaast is hier veel ruimte voor creatieve ideeën, het denken in alternatieven is je op het lijf geschreven.

Je bent gewend om met deadlines te werken. Je bent stressbestendig en enige hectiek maakt jou juist scherp en competitief. Je houdt van een stevige uitdaging, waarbij je jezelf kunt ontwikkelen en wil niet alles voorgekauwd krijgen. Je werkt zelfstandig, maar je hebt ook collega’s waar je altijd mee kan sparren.

Inhoud functie

VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • Inventariseren en beoordelen van de klantvraag op financiële haalbaarheid;
 • Aanvragen en beoordelen van voorstellen/offertes van leveranciers en co-makers;
 • Komen tot een overall prijsvoorstel voor de klant, met daarbij een gefundeerde onderbouwing voor de gemaakte (installatietechnische) keuzes;
 • Deel uitmaken van het integrale tenderteam en daarin een actieve bijdrage leveren;
 • Verfijnen en uitbreiden van onze kostendatabase;
 • Zorgen voor een goede overdracht richting het projectteam.  

WIJ VRAGEN

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding, richting E/W.
 • Enthousiasme en de wil om jezelf en de organisatie te verbeteren, BINX Smartility wil naar de top; 
 • Enkele jaren ervaring als calculator/kostendeskundige bij een installateur werkzaam in de utiliteitsbouw;
 • Ervaring met UAV-GC is een pré;
 • Type: oplossingsgericht, eigen ideeën en inbreng, positief ingesteld, professioneel en zelfstandig.

WIJ BIEDEN 

 • Natuurlijk bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar wij onderscheiden ons door de flexibiliteit, vrijheid en informele sfeer;
 • Er staat een professioneel, gezellig en gedreven team op je te wachten, die graag interdisciplinair met je samenwerkt;
 • Scholing en opleiding zijn ontzettend belangrijk bij BINX en we investeren graag in jouw ontwikkeling;
 • We zijn op zoek naar permanente uitbreiding van ons team, na het eerste contract krijg je bij goed functioneren een vaste aanstelling.

Bedrijfsomschrijving

BINX Smartility

BINX Smartility is het integrale bouw én installatiebedrijf, samen gaan wij elke uitdaging aan en versterken wij elkaar. BINX richt zich met name op de UAV-GC markt, hierbij ontwerpen, realiseren en onderhouden wij uitdagende utiliteitsprojecten. Hierbij zijn wij dus verantwoordelijk voor zowel het bouwkundige gedeelte als het installatie gedeelte, écht integraal samenwerken is waar wij voor staan. Bij BINX is veel ruimte en aandacht voor innovatie en (proces)verbetering. Samen slimme (technische) oplossingen creëren en uitvoeren is onze passie.

Naast de prachtige projecten die wij realiseren, onderscheiden wij ons door onze bedrijfscultuur, deze wordt gekenmerkt door: gezien worden als collega, plezier hebben en volop ruimte krijgen voor je eigen ontwikkeling. Eigen initiatief en nieuwe mogelijkheden zoeken wordt bij ons erg gewaardeerd. Een prettige informele werksfeer wordt hier gecombineerd met een gezonde dosis uitdaging. Eigenaarschap wordt verwacht, maar daarvoor krijg je veel vrijheid en vertrouwen terug. De juiste combinatie om je verder te ontwikkelen en samen mooie prestaties neer te zetten.

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct!

Als calculator/kostendeskundige bij BINX krijg je een baan met veel toekomstperspectief in een revolutionaire integrale organisatie. Pas jij binnen deze innovatieve, kwaliteitsgerichte en samenwerkingsgerichte organisatie? Neem dan snel contact op met Ruth Feenstra via 06-40563496 of reageer via de website.