Skip to main content

Vacature Meet- en regeltechnicus

Kantoor BINX Smartility Groenlo

Ben jij de nieuwe meet- en regelengineer die de installaties gaat ontwerpen voor onze integrale topprojecten? Wil je ook werken bij een bedrijf dat wordt gedreven door een passie voor innovatie en echt integraal samenwerkt?

Dan komen we graag met je in contact!  

Als meet- en regelengineer heb je bij BINX een enorm afwisselende en uitdagende baan. Je houdt je met name bezig met het ontwerpen van de regeltechnische installaties. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een kartrekkersrol te spelen bij het in bedrijf stellen van de installaties. Een mooie combinatie tussen kantoor en de bouwplaats.

Praktijkervaring combineren met innovatie

Als meet- en regelengineer ben je een belangrijk onderdeel binnen onze integrale projectteams, waarbij je verantwoordelijk bent voor het ontwerp, de berekeningen en de begeleiding van regeltechnische installaties. Je bent proactief en vindt het leuk om al in de engineeringsfase van onze projecten mee te denken. Je vindt het fijn om in teamverband, op basis van vrijheid en eigen verantwoordelijkheid samen te werken.

Daarnaast zijn er bij BINX veel mogelijkheden op het gebied van innovaties. Wij zijn volop bezig met het ontwikkelen van smartbuildings, waarbij een koppeling wordt gemaakt  tussen het GBS-systeem en ons dataplatform, Smartility noemen wij dit. Onze meet- en regeltechnici spelen hierbij een essentiële rol. Dit is een uitgelezen kans om praktijkervaring te combineren met innovatie.

Inhoud functie

VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • Het technisch ontwerpen en uitwerken van de regeltechnische installatie van onze integrale (UAV-GC) projecten.
 • Technisch aanspreekpunt binnen het team op het gebied van regeltechnische installaties, zowel voor onze projectteams als voor onze klanten.   
 • Het opstellen, optimaliseren en controleren van de principeschema’s.
 • Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het in bedrijfstellen van de meet- en regeltechniek op onze projecten.

WIJ VRAGEN

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau.
 • Enthousiasme en de wil om jezelf en de organisatie te verbeteren, BINX Smartility wil naar de top! 
 • Aantoonbare ervaring met meet- en regeltechnische installaties.
 • Ervaring met het ontwerpen en uitwerken installaties van utilitaire projecten.
 • Proactieve en samenwerkingsgerichte houding.

WIJ BIEDEN 

 • Natuurlijk bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar wij onderscheiden ons door de flexibiliteit, vrijheid en informele sfeer.
 • Er staat een professioneel, gezellig en gedreven team op je te wachten, dat graag interdisciplinair met je samenwerkt.
 • Scholing en opleiding zijn ontzettend belangrijk bij BINX en we investeren graag in jouw ontwikkeling.
 • We zijn op zoek naar permanente uitbreiding van ons team, na het eerste contract krijg je bij goed functioneren een vaste aanstelling.

Bedrijfsomschrijving

BINX Smartility

BINX Smartility is het integrale bouw én installatiebedrijf, samen gaan wij elke uitdaging aan en versterken wij elkaar. BINX richt zich met name op de UAV-GC markt, hierbij ontwerpen, realiseren en onderhouden wij uitdagende utiliteitsprojecten. Hierbij zijn wij dus verantwoordelijk voor zowel het bouwkundige gedeelte als het installatiegedeelte, écht integraal samenwerken is waar wij voor staan. Bij BINX is veel ruimte en aandacht voor innovatie en (proces)verbetering. Samen slimme (technische) oplossingen creëren is onze passie.

Naast de prachtige projecten die wij realiseren, onderscheiden wij ons door onze bedrijfscultuur. Deze wordt gekenmerkt door: gezien worden als collega, plezier hebben en volop ruimte krijgen voor je eigen ontwikkeling. Eigen initiatief en nieuwe mogelijkheden zoeken wordt bij ons erg gewaardeerd. Een prettige informele werksfeer wordt hier gecombineerd met een gezonde dosis uitdaging. Eigenaarschap wordt verwacht, maar daarvoor krijg je veel vrijheid en vertrouwen terug. De juiste combinatie om je verder te ontwikkelen en samen mooie prestaties neer te zetten.

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct!

Als meet- en regelengineer bij BINX krijg je een baan met veel toekomstperspectief in een integrale organisatie. Pas jij binnen deze innovatieve, kwaliteitsgerichte en samenwerkingsgerichte organisatie? Neem dan snel contact op met Ruth Feenstra via 06-40563496 of reageer via onderstaand contactformulier.