Skip to main content

Vacature Ontwerpleider

Smart Building Engineer BINX Smaritlity

Ben jij onze nieuwe ontwerpleider die het ontwerpproces van onze integrale (UAV-GC) projecten gaat aansturen? Wil je ook werken bij een bedrijf dat wordt gedreven door passie voor innovatie met de focus op multidisplinaire samenwerking?

Dan komen we graag met je in contact!  

Als ontwerpleider heb je een veelzijdige en uitdagende baan. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor het aansturen en aanjagen van het ontwerpproces van onze integrale projecten, anderzijds ben je samen met het projectteam op zoek naar goede (innovatieve) technische oplossingen.

De verbindende schakel tussen alle partijen

Als ontwerpleider heb je een veelzijdige en uitdagende baan. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor het aansturen en aanjagen van het ontwerpproces van onze integrale projecten, anderzijds ben je samen met het projectteam op zoek naar goede (innovatieve) technische oplossingen. Als ontwerpleider ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het ontwerpproces van onze utilitaire projecten. Zowel op het gebied van bouwkunde, installatietechniek als constructief. Jij bent de verbindende schakel tussen alle partijen. Je stuurt onze gedreven projectteam(s) aan en de externe co-makers. Dit doe je op een integrale en mensgerichte manier.

Je coacht collega’s om verantwoordelijkheid te nemen en om met creatieve ideeën te komen. Door jouw manier van handelen creëer je overzicht en controle in het ontwerpproces. Je kunt een duidelijke structuur neerzetten voor de ontwerpfase, waarbij het projectteam maximaal tot zijn recht komt. Daarnaast zit digitaal bouwen verweven in jouw manier van organiseren.

Inhoud functie

VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • Het projectteam motiveren, coachen en aansturen in de ontwerpfase.
 • Zorgdragen voor een optimale samenwerkingen met co-makers.
 • Zorgdragen voor een digitaal, duidelijke en mensgerichte structuur tijdens het ontwerpproces.  
 • Technische (vernieuwde) oplossingen samen met team ontwikkelen.
 • In tenders meedenken over concepten en planvorming.

WIJ VRAGEN

 • Enthousiasme en de wil om jezelf en de organisatie te verbeteren is een must!
 • HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in de bouwtechniek . 
 • Ervaring met het ontwerpen van multidisplinaire utilitaire projecten.
 • Affiniteit met digitaal bouwen.
 • Kennis van de contractvorm UAV-GC is een pré. Ervaring met faseafronding en vraagspecificatie.
 • In staat zijn om op een vernieuwende (integrale) wijze projecten aan te sturen.
 • Type: Daadkracht, kwaliteitsgericht, natuurlijk leiderschap en resultaat gerichtheid.

WIJ BIEDEN 

 • Natuurlijk bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar wij onderscheiden ons door de flexibiliteit, vrijheid en informele sfeer.
 • Er staat een professioneel, gezellig en gedreven team op je te wachten, dat graag interdisciplinair met je samenwerkt.
 • Scholing en opleiding zijn ontzettend belangrijk bij BINX en we investeren graag in jouw ontwikkeling.
 • We zijn op zoek naar permanente uitbreiding van ons team, na het eerste contract krijg je bij goed functioneren een vaste aanstelling. 

Bedrijfsomschrijving

BINX Smartility

BINX Smartility is het integrale bouw én installatiebedrijf, samen gaan wij elke uitdaging aan en versterken wij elkaar. BINX richt zich met name op de UAV-GC markt, hierbij ontwerpen, realiseren en onderhouden wij uitdagende utiliteitsprojecten. Hierbij zijn wij dus verantwoordelijk voor zowel het bouwkundige gedeelte als het installatiegedeelte, écht integraal samenwerken is waar wij voor staan. Bij BINX is veel ruimte en aandacht voor innovatie en (proces)verbetering. Samen slimme (technische) oplossingen creëren is onze passie.

Naast de prachtige projecten die wij realiseren, onderscheiden wij ons door onze bedrijfscultuur. Deze wordt gekenmerkt door: gezien worden als collega, plezier hebben en volop ruimte krijgen voor je eigen ontwikkeling. Eigen initiatief en nieuwe mogelijkheden zoeken wordt bij ons erg gewaardeerd. Een prettige informele werksfeer wordt hier gecombineerd met een gezonde dosis uitdaging. Eigenaarschap wordt verwacht, maar daarvoor krijg je veel vrijheid en vertrouwen terug. De juiste combinatie om je verder te ontwikkelen en samen mooie prestaties neer te zetten.

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct!

Als ontwerpleider krijg je een baan met veel toekomstperspectief in een revolutionaire integrale organisatie. Pas jij binnen deze innovatieve, kwaliteitsgerichte en samenwerkingsgerichte organisatie? Neem dan snel contact op met Ruth Feenstra via 06-40563496 of reageer via onderstaand contactformulier.