Skip to main content

Vacature Procesengineer

Junior Controller Smartility BINX Groenlo

Ben jij de nieuwe Procesengineer die er voor zorgt dat onze projecten op rolletjes loopt? Wil je ook werken bij een bedrijf dat wordt gedreven door een passie voor innovatie en echt integraal samenwerkt?

Dan komen we graag met je in contact!  

Als procesengineer heb je een veelzijdige en uitdagende baan. Je speelt een belangrijke rol in het integrale projectteam met installatie- en bouwkunde collega’s! Je bent namelijk verantwoordelijk voor de bewaking van het BINX proces en levert een belangrijke bedrage aan de kwaliteit van onze UAV-GC en bouwteam projecten.

Spin in het web

Binnen het team ben je een spin in het web, je bent de schakel tussen de klantwens (vraagspecificatie) en het interne proces. Je speelt een grote rol bij het vertalen van de wensen/eisen van de klant naar technische uitwerking. Een echt verbinder dus. Als procesengineer draag je zorg voor een optimaal proces binnen het projectteam. Dit doe je door BINX-werkwijze toe te passen binnen je projectteam. Je houdt je bezig met het opstellen en bewaken van de eisendatabase en een projectkwaliteitplan. Je zorgt voor een duidelijke documentenplanning, digitale (mappen)structuur en faseafrondingsdocumenten.

Als procesengineer is risicomanagement jou op het lijf geschreven, want je bent analytisch en zoekt graag dingen uit. Je signaleert snel afwijkingen en risico’s en communiceert deze actief. Dit doe je allemaal in nauwe samenwerkingen met de bouwkundige en installatiekundige teamleider.

Inhoud functie

VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • Je stelt de eisendatabase en het projectkwaliteitsplan op en bewaakt deze. Een goede communicatie is hierbij van groot belang.
 • Je hebt een belangrijke rol bij de engineeringsoverleggen, je stelt de engeineeringsplanning op en bewaakt deze.
 • Je onderhoudt samen met de teamleider de contacten met co-makers, opdrachtgevers en adviseurs.
 • Je zorgt voor de naleving van de BINX-werkwijze en denkt ook actief mee om deze continu te verbeteren.
 • Denkt mee in de tenderfase omtrent het kansen en risicodossier.

WIJ VRAGEN

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau en een afgeronde MBO of HBO opleiding, richting bouwkunde, installatietechniek of werktuigbouwkunde;
 • Enthousiasme en de wil om jezelf en de organisatie te verbeteren, BINX Smartility wil naar de top; 
 • Kennis van bouwbesluit, bouwmethodiek en materialen;
 • Ervaring met UAV-GC is een pré;
 • Type: Flexibel, onderzoekend, communicatief sterk, zelfstandig en teamplayer

WIJ BIEDEN 

 • Natuurlijk bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar wij onderscheiden ons door de flexibiliteit, vrijheid en informele sfeer;
 • Er staat een professioneel, gezellig en gedreven team op je te wachten, die graag interdisciplinair met je samenwerkt;
 • Scholing en opleiding zijn ontzettend belangrijk bij BINX en we investeren graag in jouw ontwikkeling;
 • We zijn op zoek naar permanente uitbreiding van ons team, na het eerste contract krijg je bij goed functioneren een vaste aanstelling

Bedrijfsomschrijving

BINX Smartility

BINX Smartility is het integrale bouw én installatiebedrijf, samen gaan wij elke uitdaging aan en versterken wij elkaar. BINX richt zich met name op de UAV-GC markt, hierbij ontwerpen, realiseren en onderhouden wij uitdagende utiliteitsprojecten. Hierbij zijn wij dus verantwoordelijk voor zowel het bouwkundige gedeelte als het installatiegedeelte, écht integraal samenwerken is waar wij voor staan. Bij BINX is veel ruimte en aandacht voor innovatie en (proces)verbetering. Samen slimme (technische) oplossingen creëren is onze passie.

Naast de prachtige projecten die wij realiseren, onderscheiden wij ons door onze bedrijfscultuur. Deze wordt gekenmerkt door: gezien worden als collega, plezier hebben en volop ruimte krijgen voor je eigen ontwikkeling. Eigen initiatief en nieuwe mogelijkheden zoeken wordt bij ons erg gewaardeerd. Een prettige informele werksfeer wordt hier gecombineerd met een gezonde dosis uitdaging. Eigenaarschap wordt verwacht, maar daarvoor krijg je veel vrijheid en vertrouwen terug. De juiste combinatie om je verder te ontwikkelen en samen mooie prestaties neer te zetten.

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct!

Als procesengineer bij BINX krijg je een baan met veel toekomstperspectief in een revolutionaire integrale organisatie. Pas jij binnen deze innovatieve, kwaliteitsgerichte en samenwerkingsgerichte organisatie? Neem dan snel contact op met Ruth Feenstra via 06-40563496 of reageer via de website.