Skip to main content

Vacature Projectleider Installatietechniek BINX-West

Voor onze nieuwe vestiging in de Randstad zijn we op zoek naar een projectleider installatietechniek. Als projectleider zorg je ervoor dat onze integrale topprojecten in goede banen lopen. Tegelijkertijd lever je een belangrijke bijdrage aan de opbouw van onze nieuwe vestiging. Loop jij warm voor een integraal en innovatief bedrijf?

Dan komen we graag met je in contact!  

Als projectleider installatietechniek heb je een veelzijdige en uitdagende baan. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van integrale projecten, anderzijds draag je bij aan de ontwikkeling en professionalisering van de organisatie.

Natuurlijk leiderschap en resultaat gerichtheid

Als projectleider installatietechniek ben je samen met de bouwkundige teamleider verantwoordelijk voor grote integrale utiliteitsprojecten (UAV-GC contracten / bouwteam) met een projectomvang tussen de vijf tot dertig miljoen euro. Deze projecten worden opgepakt door een gedreven integrale projectteams. Je stimuleert collega’s in het nemen van verantwoordelijkheid, je levert (technische) kennis en je onderhoudt contacten met BINX-makers. Door jouw manier van handelen creëer jij overzicht en ben je in control. Hierdoor anticipeer je tijdig bij veranderende omstandigheden en speel je in op kansen.

Je bent onderdeel van een integraal (bouw en installatie) team, dat bestaat uit modelleurs, engineers, procesengineers en werkvoorbereiders. Jij bent de aanjager van het team op het installatietechnische gedeelte en motiveert het team om samen een topprestatie te leveren. Daadkracht, kwaliteitsgericht, natuurlijk leiderschap en resultaatgerichtheid zijn termen die jou op het lijf geschreven zijn. Bij ons word je uitgedaagd om met (creatieve en innovatieve) oplossingen te komen en wordt initiatief nemen zeer gewaardeerd. Naast het aansturen van je team werk je als projectleider nauw samen met bedrijfscoaches (bouw en installatietechniek)

Vind je het uitdagend om samen te ondernemen en samen een prachtig bedrijf neer te zetten en word je enthousiast om vanuit een solide organisatie samen een nieuwe vestiging vorm te geven? Dan ben je bij ons aan de het juiste adres, dan gaan we samen volop kansen pakken.  

Inhoud functie

VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • Het projectteam motiveren, faciliteren en aansturen, zodat de projectdoelstellingen worden behaald (tijd, geld, kwaliteit);
 • Zorgdragen voor een optimale voorbereiding en engineering, waardoor projecten zo optimaal mogelijk verlopen;
 • Bijdragen aan het selecteren en het bouwen/onderhouden van lange termijn relaties met BINX-makers en leveranciers;
 • Financiële bewaking en beheersing van het project;
 • In tenders meebeslissen over installatietechnische concepten en planvorming;
 • Bijdragen aan de verdere professionalisering van de bedrijfsvoering door het verhogen van de kwaliteit in processen en werkmethoden.

WIJ VRAGEN

 • HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in de Installatietechniek, Werktuigbouwkunde of Electrotechniek; 
 • Ervaring met het leiden van E/W projecten;
 • Enthousiasme en de wil om jezelf en de organisatie te verbeteren is een must!
 • Kennis van de contractvorm UAV-GC is een pré;
 • In staat zijn om op een vernieuwende (integrale) wijze projecten te leiden met gebruik van alle digitale mogelijkheden;
 • Type: aanjager, overtuigend, optimistisch, teamplayer en daadkrachtig.

WIJ BIEDEN 

 • Een goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, wij onderscheiden ons door onze flexibiliteit, vrijheid en informele sfeer;
 • Een dynamische ‘platte’ organisatie, waarin integraliteit en innovatie voorop staat, zonder hiërarchische belemmeringen waarin jij je volop kunt ontwikkelen;
 • Er staat een professioneel, gezellig en gedreven team op je te wachten dat graag interdisciplinair met je samenwerkt;
 • Scholing en opleiding zijn ontzettend belangrijk bij BINX en we investeren graag in jouw ontwikkeling;
 • We zijn op zoek naar permanente uitbreiding van ons team; na het eerste contract krijg je bij goed functioneren een vaste aanstelling;
 • Een unieke werkplek in onze ‘werkcafé’ in de Van Nellefabriek, waarin alles is ingericht voor flexibiliteit en optimale samenwerking in een informele werksfeer.

Bedrijfsomschrijving

BINX Smartility

BINX Smartility is het integrale bouw én installatiebedrijf, samen gaan wij elke uitdaging aan en versterken wij elkaar. BINX richt zich met name op de UAV-GC markt, hierbij ontwerpen, realiseren en onderhouden wij uitdagende utiliteitsprojecten. Hierbij zijn wij dus verantwoordelijk voor zowel het bouwkundige als het installatie gedeelte, écht integraal samenwerken is waar wij voor staan. Bij BINX is veel ruimte en aandacht voor innovatie en (proces)verbetering. Samen slimme (technische) oplossingen creëren en uitvoeren is onze passie. Dit resulteert in een omzet van 65 miljoen in 2021 en een meer dan gemiddelde winstgevendheid. Dit doen we samen met meer dan 90 collega’s. Groot genoeg om samen alle uitdagende integrale projecten te doen en tegelijk klein genoeg om flexibel en persoonlijk te blijven.

Naast de prachtige projecten die wij realiseren, onderscheiden wij ons door onze bedrijfscultuur. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door: gezien worden als collega, plezier hebben en volop ruimte krijgen voor je eigen ontwikkeling. Onze kernwaarden zijn dan ook écht samenwerken, innovatie en kwaliteit. Eigen initiatief en nieuwe mogelijkheden zoeken wordt bij ons erg gewaardeerd. Een prettige informele werksfeer wordt bij ons gecombineerd met een gezonde dosis uitdaging. Eigenaarschap wordt verwacht, maar daarvoor krijg je veel vrijheid en vertrouwen terug. De juiste combinatie om je verder te ontwikkelen en samen mooie prestaties neer te zetten.

Vandaar dat we in 2019 zijn uitgeroepen tot winnaar van de Cobouw Award ‘beste werkgever’.

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct!

Als Projectleider Installatietechniek E&W krijg je een baan met veel toekomstperspectief in een revolutionaire integrale organisatie. Als projectleider installatietechniek krijg je een baan met veel toekomstperspectief in een integrale organisatie. Wil je jezelf ontwikkelen en helpen met het opbouwen van onze nieuwe vestiging in Rotterdam? Word je één van onze cultuurdragers? Neem dan snel contact op met Ruth Feenstra via 06-40563496 of reageer hieronder!