Skip to main content

Vacature Servicemonteur E

Ben jij de servicemonteur die er samen met ons voor gaat zorgen dat onze gebouwde panden de technische storingen verhelpt. Wil jij werken bij een bouw én installatiebedrijf waarin je echt integraal samenwerkt met integrale collega’s, die verstand hebben van W/E en bouwkunde.

Dan komen we graag met je in contact!  

BINX is bij haar utilitaire projecten naast de engineerings-  en realisatiefase ook verantwoordelijk voor het meerjarig onderhoud en servicecontracten, dit is waar jij in beeld komt. Samen met het team Beheer en Onderhoud zorg jij dat het pand optimaal presteert en voor klanttevredenheid, want kwaliteit leveren is één van onze kernwaardes.

Werken aan de nieuwste installaties

Als Servicemonteur bij BINX heb je een veelzijdige en afwisselende baan, omdat we veel verschillende gebouwen beheren is geen dag hetzelfde. De gebouwen die wij realiseren zitten vol met de nieuwste installaties, je werkt dus altijd aan technisch complexe projecten. Daarnaast bouw je goede relaties op met de gebouwbeheerders van de verschillende panden en ken jij de gebouwen straks als je broekzak. Kortom een uitdagende baan met volop ruimte om je te ontwikkelen!

Inhoud functie

WAT GA JE DOEN?

 • Je analyseert en verhelpt storingen aan uiteenlopende elektrotechnische utilitaire installatiesystemen en kan dit ook goed terugkoppelen aan de rest van het team.
 • Je geeft de klant advies over het verhelpen van de technische storingen en/of over aanvullende gebruikerswensen.
 • Je assisteert projectteams binnen je expertise, bijvoorbeeld met het testen van de installaties en het in bedrijfstellen.
 • Je ziet er op toe dat de onderhoudspartijen de werkzaamheden op de juiste manier uitvoeren.
 • Je zorgt er voor dat de kwaliteit van je werk wordt gewaarborgd doormiddel van (tussentijdse/eind) controles.
 • Je maakt servicerapportages, je verricht metingen en maakt meetrapporten van de verschillende elektrotechnische installaties.

JIJ BENT

 • Enthousiast en hebt een sterke wil om steeds beter te worden; BINX wil naar de top.
 • Je wilt samen met de klant en het team steeds zoeken naar de beste oplossing en stopt niet tot deze is gevonden;
 • Geschoold in Elektrotechniek of Meet-en regeltechniek en hebt affiniteit met de utiliteitsbouw;
 • Je bent niet terughoudend om mee te denken en bent steeds op zoek naar verbeteringen;
 • Je hebt ervaring met digitale afhandeling van orders of bent bereid dit te leren;
 • Bij de klant ben je de ogen, de oren en het visitekaartje van BINX;
 • Je bent minimaal 24 tot 40 uur per week beschikbaar.

WIJ BIEDEN 

 • Door voor BINX te kiezen bouw je mee aan een unieke innovatieve organisatie die vooruit wil samen nieuwe ideeën realiseert, maar wel met Achterhoekse nuchterheid;
 • Zeer diverse en technisch hoogstaande integrale projecten. Daarnaast hebben we ons serviceproces zoveel mogelijk digitaliseert, hierdoor kun je volop bezig met jou passie: techniek!
 • Een mooie en vooral zeer goed uitgeruste bus, waardoor op locatie altijd de juiste spullen hebt;
 • Een prettig informele werksfeer, waar veel oog is voor mens en organisatie. Een team dat voor elkaar klaar staat, waarin veel wordt gelachen. Vol met behulpzame, gedreven en samenwerkingsgerichte collega’s;
 • Scholing en opleiding zijn ontzettend belangrijk bij BINX en we investeren graag in jouw ontwikkeling; We stellen een scholing budget voor jou beschikbaar van €5.000 euro om je (nog) meer te specialiseren. We horen graag wat je wil doen!
 • We hebben aantoonbaar weinig storingen en ook hoef je slechts 1x in de 10 weken een storingsdienst draaien.

Bedrijfsomschrijving

BINX Smartility

BINX Smartility is het integrale bouw én installatiebedrijf. De integraliteit is wat ons uniek maakt, samen gaan wij elke uitdaging aan en versterken wij elkaar. Naast de prachtige projecten die wij door het hele land realiseren, onderscheiden wij ons door onze bedrijfscultuur. Onze kernwaarde zijn dan ook: écht samenwerken, innovatie, kwaliteit voorop en inlevingsvermogen. De passie voor innovatie en verbetering is wat ons verbindt. Samen slimme (technische) oplossingen creëren en uitvoeren is wat ons drijft!

Eigen initiatief en nieuwe mogelijkheden zoeken wordt bij ons erg gewaardeerd. Een prettig informele werksfeer wordt hier gecombineerd met een gezonde dosis uitdaging. Eigenaarschap wordt verwacht, maar daarvoor krijg je veel vrijheid en vertrouwen voor terug. De juiste combinatie om je verder te ontwikkelen en samen mooie prestaties neer te zetten.

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct!

Als Servicemonteur krijg je een baan met veel toekomstperspectief in een revolutionaire integrale organisatie. Pak jij deze kans? Whatsapp of bel ons, dan maken we samen een ritje in je gloednieuwe bedrijfsbus. Dat kan geregeld worden door contact op te nemen met Ruth Feenstra via 06-40563496 of reageer hieronder.